Trainspotting - Neue Helden | Click here to see more of Claudia's predictions | Ice Age Collision Course,2016 English CAMRip x264 797MB By TeriKasam mkv

Ugrás a tartalomhoz

Fotó

Nem lesz több feltört: AAA kategóriás Pc játék?Denuvo, és egyéb rémségek...


 • Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Még nem érkezett válasz erre a témára

#1
Chili

Chili

  King

 • *Rejtett
 • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
 • 8772
 • 5218 Hozzászólás
 • 5370 köszönet
 • Offline
 • Neme:Férfi
Hmmm...

3DM: "kihagyunk, kivárunk, meglátjuk mi lesz ha"...
Idéztem a 3DM Cracker csapat közelmúltbéli hivatalos nyilatkozatából...

Akkor ez mi?

"Senran Kagura Shinovi Versus Cracked-3DM"

A játék közel 5Gb és bár nem AAA -kategória, de mégis törték..
Pfff.. :D :D :D (kivárunk..)

Magánvéleményem:

Osztrák csodafegyver a Denuvo, de tökmindegy melyik ország szülötte, összehozták ezt már régebben, de most jött el az ideje, lásd 40 - 50GB -os játékok korszaka, és meg is van erre az ellenszer, csak idő kérdése, hogy kiszivárogjon, ami persze tervezett lesz, mert baromira nem úgy vagyunk elengedve sok-sok ezren, hogy vásárolgassunk több 10 ezres játékokat.
Érdekli is ez őket, horkanunk...
Most még nem, de gondoljatok arra, hogy ezeknek a játékoknak a gépigénye is egyre nő vagyis ha csökken a játékok elérhetősége, csökken a Pc hardver piac is, egyenes arányosságban ezzel, mert nem veszel újabb videókarit/ramokat stb. de ha újítasz is mindezek tetejébe spórolsz még egy pl. DOOM -ra (13e HUF)...
Nézzétek csak azt, hogy AAA szinten nincs lehetőség tesztelgetni nincsenek DEMO -k már/még...
Honnan tudod mit bír a géped ezekkel az újabbnál újabb Cryengine és Unreal4 motorral hajtott izom/üres/rövidke játékokkal?
Meg kell venned a játékot holott te nem is akarsz multizgatni, csak a sztori érdekel, baromi drága lutri és lehet nem is bírja a géped, így leszel kénytelen kussolni ami nem állapot..

Ez a jelenlegi Denuvo cucc kizárólag arra szolgál szerintem, hogy felmérjék az igényeket, mert lásd "luxus" sok van a világban, pl. luxus autók, luxus lakások, luxus nyaralások, de ez mind mind csak egy lajvés rétegnek elérhető, jönnek a luxus játékok???
Okés mindig pénzbe kerültek a Pc játékok, semmi sincsen ingyé, de mostanság érezhetően az 50gb -os játékok drasztikusan rövidebb Story/Campaign -móddal vannak ellátva mint a régi 3-5gb -os "nagyok"..
Most 50Gb csilli-villi effekt, lóf..
ONLÁÁNY MULTIIIII amit hegyeznek sorba-sorba szarverek ezerrel nyomaaasd, akik multiznak vegyék meg egyértelmű, de ha már hangyafaxnyi offline -szintet adnak 6db DVD -n akkor miért nem nyomják úgy ezt mint pl. mobilokon?
Ott legálisan free minden.
Ha nem tudsz tovább jutni veszed a goldokat stb. -ket.

Offline Story meghalt ennyi, ezt tapasztalhattátok, de ezért nem kell itt Denuvózni/fenyítgetni ha multira keményítenek, sőt sokkal nagyobb húzóerő ha zsírúj játék Storyját végigcsapatod és kedvet csinál, hogy jeee na waaa ezt megveszem mert multiban ez kervajó lehet haverokkal!

Mindegy gyerekek, szívatnának, de mi nem szívunk "tűz" nélkül úúgysem!!!!!

Bots a szájszagomért srácok.....

Denuvo hírekről bővebben itt olvashattok:

Kérlek Jelentkezz be vagy Regisztrálj hogy lásd a rejtett tartalmat.


 • 3

Megköszönte 3 Felhasználó:
hyster , piroska37 , Tommy2410 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 0 vendég, 0 anonim felhasználó